Simona Halep s-a băgat în afaceri! Și-a deschis cea mai tare cafenea cu banii câștigați din tenis! Interiorul te va lăsa fără cuvinte!

Simona Halep a câştigat aproape 20 de milioane de euro până acum din tenis, iar o parte din bani i-a investit în Constanţa, oraşul în care s-a născut.

Sportiva şi-a ridicat o vilă estimată la 600.000 de euro şi a investit, se pare, şi într-un complex rezidenţial ce se ridică în Mamaia, informează realitatea.net

Pe langa imobiliare, Simona s-a lansat şi într-o altă afacere, inaugurându-şi recent o cafenea în Constanţa. Localul se numeşte “SH Cafe”, literele fiind scrise, la intrare, pe o minge de tenis.

Interiorul este generos, fiind dotat cu mobilier de ultimă generaţie. În cafeneaua Simonei, pe langă cafea şi sucuri, se pot mânca omlete, croissante, dar şi pizza.

Așa arată hotelul de 4 stele al Simonei Halep pe care l-a cumpărat în Poiana Brașov cu aproape 2 milioane de euro! Stai să vezi interiorul! Îți place?

Simona Halep a decis să investească o parte din banii câștigați din tenis într-un hotel pensiune de 4 stele din Poiana Brașov. „Drachenhaus Poiana Braşov este o pensiune care combină confortul modern cu ambianţa medievală şi are blazoane, halebarde, armuri, scuturi, săbii şi picturi originale. Camerele au podea cu mochetă, TV prin cablu cu 300 de canale, precum şi facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea”.

Potrivit Gazeta Sporturilor, în plin sezon de iarnă, prețul unei camere aici ajunge până la 100 de euro pe noapte. În prezent, cei care vor să înnopteze la Drachenhaus trebuie să scoată din buzunar 207 lei. Pensiunea se bucură de o superpriveliște, având vedere către Piatra Craiului și masivul Postăvaru.

Nu este pentru prima oară când tenismena se implică în imobiliare: alături de familia ei a început construcția unui complex rezidențial la Mamaia.

Drachenhaus Poiana Braşov: „Oaspeţii se pot bucura de momente de relaxare în saună şi la cada cu hidromasaj a proprietăţii, la un cost suplimentar. Bucuraţi-vă de o evadare din viaţa cotidiană la această proprietate şi începeţi ziua ieşind pe balcon şi admirând peisajul minunat.

Vă puteţi bucura de un mic dejun à la carte, înconjurat de lucrări de artă medievală, aruncând o privire la cavalerul în armură numit Ivanhoe. Păşiţi apoi în mijlocul naturii, unde vă aşteaptă o gamă largă de activităţi de aventură şi relaxare. Drachenhaus Poiana Braşov oferă şi servicii gratuite de transfer la teleschiurile din Poiana Braşov.

Situată la intersecţia dintre drumurile principale care duc spre Poiana Braşov, Drachenhaus Poiana Braşov reprezintă un punct de plecare central pentru toate destinaţiile turistice din zona Braşovului. Cetatea Râşnov este la 10,4 km. Aeroportul Internaţional Bucureşti este la 157 km de proprietate.

Acesta este locul preferat de turiștii din Poiana Braşov, conform comentariilor independente.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 9,1 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Poiana Braşov! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș”.

loading...