Scandal fără precedent făcut de două prostituate din judeţul Botoşani! Acuză că au fost sechestrate: „Erau cu o maşină străină. Când am ajuns în cameră, au încuiat uşa și a început să…” Cine le-a răpit pe femei: Groaznic ce le-au pus să facă:

Două prostituate din judeţul Botoşani acuză că au fost sechestrate! Soţul uneia dintre ele ar fi sunat la poliţie şi a anunţat asta! Roxana şi Maria, ultima fiind căsătorită, au povestit poliţiştilor cum din cauza lipsei de bani au fost nevoite să se prostitueze.

Motivul principal ar fi că ambele au două fetiţe de aproximativ patru ani, notează monitorulsv.ro.

„Au spus că e scump la hoteluri în Botoşani şi că ştiu ei un hotel mai ieftin la Suceava. Erau cu o maşină străină. Când am ajuns în cameră, au încuiat uşa… Unul dintre ei a început să fie mai violent şi ne-a spus că dacă nu suntem fete cuminţi şi nu facem tot ce vrea el, nu mai ajungem acasă. A spus să mă dezbrac şi când am văzut că vrea neprotejat, am dat să mă îmbrac. Atunci a început să ţipe şi să facă urât. A început să ne vorbească urât, să ne pună să ne dezbrăcăm şi să facem tot ce ne cer ei, inclusiv anal, deşi noi am scris în anunţ că facem doar oral şi normal”, zice Maria.

În urma anchetei, după ce au fost audiate de poliţişti, a fost stabilit verdictul conform căruia reclamaţia de sechestrare nu se confirmă. Cele două femei au fost amendate pentru alertarea nejustificată a autorităţilor.

loading...