De asta s-a despărțit Bianca Drăgușanu de Victor Slav? Vedeta a dat cărțile pe față: “Avem bagaje…”

În emisiunea pe care o prezintă, Bianca Drăgușanu a vorbit despre relațiile de lungă durată și despre cum nu este niciodată prea târziu să o iei de la capăt.

Motivul? Conform blondei, există niște criterii care ar trebui să îți ridice semnale de alarmă. Aceasta a folosit drept exemplu relația unui prieten.

Dacă au ajuns să se despartă, înseamnă că erau și singuri în cuplu și neiubiți. Toți avem dreptul la un număr infinit de șanse. (…)

Cu toții avem câte un bagaj emoțional, dar cel mai important este să decidem să o luăm de la început cu încredere. (…)

Luați-o de la capăt atunci când nu vă este bine, când nu mai vreți, nu mai puteți, când iubirea care vi se oferă nu este iubirea de care aveți nevoie,” a explicat Bianca Drăgușanu, care are o relație cu Victor Slav, cu care are și o fetiță.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au fost căsătoriți, divorțând ulterior în urma unui scandal monstru. Cei doi s-au împăcat, eventual, dar apare întrebarea dacă nu cumva și-ar mai spune încă o dată adio, dacă acești factori s-ar afla la mijloc.

În prezent Bianca Drăgușanu are o relație care pare, din exterior, extrem de frumoasă cu Victor Slav, după despărțirea din momentul în care au și divorțat, s-ar părea că între ei nu au mai existat probleme majore, sau nu probleme care să îi facă să își spele rufele în public…

Cu toate astea, Bianca a oferit ieri fără să vrea un detaliu incredibil despre viața ei alături de Victor. Vedeta a povestit despre o prietenă care voia să afle parola de la telefonul iubitului, și, pornind de la acest aspect al povestirii, Bianca le-a transmis fanilor ei că în zilele care vor urma va posta pe Facebook un tutorial despre cum se poate descoperi parola din cifre a iubitului de la telefon.

Deși nu știm dacă a avut nevoie să recurgă la astfel de trucuri în actuala relație, e clar că fără foc nu iese fum. Plus că în urmă cu ceva vreme blondina a povestit și un alt episod mai puțin plăcut al vieții sale:

,,Eram înşelată des şi tot timpul îl întrebam de ce mă înşală. Niciodată nu-mi dădea un răspuns. Singurul lucru pe care mi-l spunea era: «Sunt un prost». Nu-i dădeam niciun motiv să mă înşele, însă el o făcea.

Mă gândeam ce are în plus. E mai slabă, mai grasă, mai frumoasă, mai deşteaptă? Nu ştiu. Singurul lucru pe care mi-l spunea e: «Sunt un prost». Sunt oameni care cred că se pot schimba şi alţii care nu se pot schimba.

El mi-a dovedit că nu s poate schimba şi-mi spunea în continuare: «Sunt un prost». Până când, într-o zi, mi-am dat seama că e un prost şi l-am lăsat.”

loading...